Hirdetés

Just Cause 4 - íme a játék első 20 perce

|

A Just Cause 4 legújabb gameplay videójából kiderül, hogy az Avalanche játéka nagyon hangulatosnak ígérkezik és az akcióra éhezőknek igazi csemege lehet.

Hirdetés

Az Avalanche Studios nagyon szeretné, ha nem felejtenénk el, hogy hamarosan megjelenik a Just Cause széria legújabb része, ugyanis hetente meglep minket egy pörgős előzetessel - a legutóbbi kettőben a játékot mutatták be részletesen és a régi idők akciófilmjeit idéző videót is kaptunk.

Hirdetés

Ezúttal nem egy új, adrenalintól csöpögő kedvcsinálónak örülhetünk, az amerikai IGN alábbi gameplay videója a Just Cause 4 első húsz percét mutatja be, így aki nagyon kíváncsi arra, hogy kezdődik Rico Rodriguez aktuális kalandja és nem fél attól, hogy elspoilerezik neki a nyitányt, az máris nézheti a tutit: 

A Just Cause 4 december 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)