Hirdetés

Just Cause 4 - több millió variációja lesz a grappling hooknak

|

A játék rendezője elárult egy-két érdekes dolgot a Just Cause 4 egyik központi mechanikájáról, emellett pedig a térképet is végre megnézhetjük egyben.

Hirdetés

A zseniálisan abszurd manőverekre felhasználható grappling hook egyértelműen a Just Cause-sorozat egyik legfontosabb eleme, így nyilvánvaló volt, hogy a negyedik epizódban is visszatér, viszont arra talán senki nem számított, hogy ennyire újragondolják majd a fejlesztők ez a hasznos kis eszközt.

Hirdetés

A játék rendezője, Francesco Antolini (akivel egyébként a szeptemberi GameStar magazinban is olvashattok majd egy interjút) nemrég beszélt arról, hogy mire is képes az új grappling hook és néhány igen meghökkentő számmal állt elő:

"Amikor a kiállításra készültünk, úgy döntöttünk, kiszámoljuk hányféleképpen lehet testre szabni a grappling hookot. Elég gyorsan kiderült, hogy több, mint négymillió kombináció van. Ez azt jelenti, hogy 4-5 óra játék után már nem lesz két játékos, aki ugyanazzal a kombinációval játszik."

Úgy tűnik, eléggé szabad kezet kapnak majd a játékosok abban, hogy milyen grappling hookkal nyomulnak (a boosterek és lebegtető ballonok minden apró kis aspektusát szabadon variálhatjuk), viszont nem ez az egyetlen dolog, ami miatt monumentálisnak ígérkezik a Just Cause 4. A Square Enix nemrég megosztott egy képet a játék térképéről, amelyből kiderült, hogy ismételten egy hatalmas, viszont az előző részhez képest változatosabb területen ugrálhatunk majd. Ez nyilván fontos, hiszen többféle extrém időjárási jelenséggel is találkozhatunk majd, amelyek feltehetően adott környezetben jelennek csak meg.

Ha már az extrém időjárásról van szó, érdemes megemlíteni ezt az új videót is, amelyben Antolini az időjárási viszonyokról beszél egy kicsit részletesebben:

Ha ez a tartalom még mindig nem lenne elég, néhány elég mutatós új screenshotot is kaptunk a Square Enix jóvoltából:

A Just Cause 4 megjelenése december 4-én várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)