Hirdetés

Ingyenes a Just Cause 4 és még egy játék

|

Újra eljött a nap, amikor különösen érdemes meglátogatni az Epic Games Store-t.

Hirdetés

Már mondanunk sem kell, úgyis tudjátok: ha csütörtök, akkor újabb játékok lesznek ingyenesek az Epic boltjában. Ezen a héten kettő jár: az egyik az Avalanche nyílt világú akciójátéka, a Just Cause 4, a másik pedig a Wheels of Aurelia című indie kaland.

Hirdetés

Sajnos Rico Rodriguez negyedik eljövetele miatt nem lehetünk igazán hálásak, technikai megvalósítás és tartalom szempontjából is kevesebbet kaptunk, mint a harmadik részben, de úgy, hogy nem kell érte fizetni, mindenképp megér egy próbát. Az Avalanche sokat javított rajta a megjelenés óta, és ezt annyira igyekezett hangsúlyozni, hogy készített belőle egy Reloaded kiadást pár extra tartalommal, azonban most a - frissítések mindegyikét tartalmazó - Standard Edition tölthető le ingyen erről az oldalról. Tudjátok, csak regisztráció vagy bejelentkezés kell, majd a GET gombbal indíthatjátok el a "vásárlást".

Ellenben a Wheels of Aurelia egy többszörös díjnyertes játék. A '70-es évek Olaszországán utazhatunk át Lella, egy fiatal hölgy szerepében, akinek múltját és a világ történelmét párhuzamosan ismerhetjük meg.

A jövő héten egy stratégiai játék, a For the King következik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)