Hirdetés

Just Cause 4 - úgy tűnik, lesznek benne mikrotranzakciók

|

A jelek szerint PC-n és konzolokon is lesznek játékbeli vásárlások az Avalanche Studios új alkotásában.

Hirdetés

Év végén érkezik a Just Cause széria negyedik felvonása, ami természetesen ismét akciódús játékmenettel és rengeteg robbanással várja a rajongókat. Most pedig eléggé úgy tűnik, hogy a játék megvásárlása mellett egyéb apróságokra is elkölthetjük majd a pénzünket.

Hirdetés

A sorozat egyik részében sem voltak mikrotranzakciók, azonban könnyen lehet, hogy Rico Rodriguez következő kalandjába már bekerül ez a nem túl népszerű funkció. A korhatár-besorolásokkal foglalkozó ESRB több jelzőt is feltüntetett az észak-amerikai játékosok számára a Just Cause 4 kapcsán, amelyek között a játékbeli vásárlás lehetősége is ott van.

Hivatalos megerősítés még nem érkezett a fejlesztőktől vagy a kiadótól, úgyhogy egyelőre csak pletykaként érdemes kezelni a dolgot.

Szerintetek tényleg lesznek mikrotranzakciók a Just Cause 4-ben, ha igen, milyenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)