Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy jön a Just Cause 4

|

Ezúttal a közismert PC-s digitális pénztemetőnek köszönhetjük a szivárgást.

Hirdetés

Tegnap este több Steam felhasználó is jelentette, hogy hirtelen szembe ment velük egy Just Cause 4 előrendelési hirdetés. Persze a játékot hivatalosan még nem jelentették be, de úgy néz ki, hogy a Steam ezt egy pár percre elfelejtette.

Hirdetés

A GameSpot információi szerint semmi sem történt, ha rákattintottál a hirdetésre: az előrendelés gomb egyszerűen visszaküldött a főoldalra. Ettől függetlenül érdemes lehet félretenni a játékra, mert jó esély van rá, hogy az E3-as bemutatás után már indulni is fog az előrendelés.

Legutóbb a Walmart Canada szivárogtatott a játékról a Rage 2, a LEGO DC Villains és az új Assassin's Creed mellett. Picit azért reméljük, hogy maradtak még meglepetések az E3-ra is, de erre évről évre egyre kevesebb az esély, mert ugyebár ahol fát vágnak (és most elég sok fát vágnak), ott hullik a forgács.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)