Hirdetés

Just Cause 4 - ilyen panorámát még nem láttál!

|

A Just Cause 4 kétségtelenül gyönyörű játszóteret kap, amit most egy kétségtelenül gyönyörű panoráma trailerben ti is megcsodálhattok.

Hirdetés

A Square Enix kiadott egy meglehetősen laza, 4k felbontású, ultra széles panoráma videót, ami teljes pompájában villantja meg a Just Cause 4 homokozóját. Mondjuk úgy is felrobbantjuk majd az egészet, de egy pillanatig érdemes megcsodálni előtte.

Hirdetés

Az Avalanche Studios tényleg beleadott mindent, és az Apex Engine segítségével egy olyan világot építettek fel, amit érdemes lesz bejárni és felfedezni, megfelelő monitor birtokában pedig most elképesztő szépségben tárul fel előttünk a kedvcsináló. 

A Just Cause 4 megjelenés 2018. december 4-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)