Hirdetés

Just Cause 4 - máris bekerült az Xbox Game Pass kínálatába

|

Hivatalosan is megerősítették, hogy az előfizetők mától játszhatnak a decemberben megjelent játékkal.

Hirdetés

Nemrég a szeptemberi Shadow of the Tomb Raiderrel bővült az Xbox Game Pass egyre jobb felhozatala. A napokban újabb, viszonylag friss játékot kaphatak az előfizetők.

Hirdetés

A hivatalos Game Pass twitteren már tease-elték, hogy egy J betűvel kezdődő játék is érkezik március 7-én. Ez még sok minden lehetett volna (akár átverés is, ahogy a múltkor), viszont Redditen többen jelezték, hogy be tudták húzni a Just Cause 4-et, majd az Avalanche is megerősítette a játék Game Passba kerülését. 

Lesz még valami más is, de arról semmit nem tudunk. Akinek van ideje, végiglapozgathatná a One-os kínálatot, hátha rábukkan. Vagy várhatunk együtt a bejelentésig, az is jó.

A hivatalos megerősítés után átfogalmaztuk a hírt, korábban pletyka volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)