Hirdetés

Új játékon dolgoznak a Just Cause 3 fejlesztői

|

Úgy tűnik, nem a Just Cause sorozat folytatását tervezik, de a csapat jellegzetes stílusjegyei megmaradnak.

Hirdetés

A svéd stúdió nem szándékozik kilépni a komfortzónájából. Évek óta csak nyílt világú játékokkal foglalkozik, a Just Cause sorozat mellett a Mad Max-nek is ez volt az alapja.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy egy a napokban megjelent álláshirdetésben is egy nyílt világú játékhoz keresnek valakit, aki megfelelően tudná alakítani a főszereplőt. Hivatalosan még nem jelentettek be semmit, mindössze annyit tudni a projektről, hogy a középpontban egy fiatal felnőtt áll (18-25 év közötti), a stockholmi csapat dolgozik rajta, illetve ugyanazt az élményt kívánja nyújtani, mint a csapat korábbi címei. Számíthatunk robbanásokra, tartalmas világra, látványos akciójelenetekre.

Ezek alapján valami InFamous: Second Son- vagy Watch Dogs 2-félét tudunk elképzelni. Bízunk az Avalanche szakértelmében, úgyhogy reméljük, akármivel is foglalkoznak, jó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)