Hirdetés

Just Cause mozifilm készül

|

A Tomb Raider és a Hitman után újabb Eidos-játék megfilmesítésére sikerült összekalapozni a pénzt.

Hirdetés

Bár jómagam több potenciált látnék az olyan, kiváló történettel megáldott Eidos-címekben, mint az Anachronox, a Deus Ex, a Thief, vagy a Legacy of Kain, de miután nincsenek súlyos dollármilliók a bőröm alatt, mások hozzák meg a szükséges döntéseket.



Adrian Askarieh, a Hitman (20th Century Fox) után, illetve a Kane & Lynch (Lionsgate) adaptáció mellett a Just Cause vászonra vitelén ügyködik. A Manuel Noriega, panamai elnök megbuktatására irányult amerikai hadművelet "Operation Just Cause" által ihletett játékot valamivel több, mint egymillió példányban adták el 2006-os megjelenése óta. Második része, a Just Cause 2 már többször is halasztást szenvedett, idén sem kerül az üzletek polcaira.



Askarieh független filmként kívánja elkészíteni a Just Cause mozifilmet, a célra már összeszedett mintegy 30 millió dollárt a Creative Artists Agency segítségével.
A producer roppant elégedett a százmilliós bevételt hozó Hitman feldolgozással, illetve annak későbbi, DVD-n elért sikereivel, ezért egy hasonló stílusú témát keresett, amit kb. ugyanannyiból, ám ezúttal a nagy stúdióktól függetlenül, nagyobb kreativitással kelthet életre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)