Hirdetés

Just Dance 2016 - az Angry Birds-tánc a legtöbb, amire vágyhattunk

|

A Just Dance 2015-ös Tetris tánc után már azt hittük, elértük a csúcsot, de a Just Dance 2016-ban madárjelmezbe öltözött táncosokként ugrálhatunk az Angry Birds főcímdalának remixére.

Hirdetés

Erős a kontent, mondhatnánk. A Rovio megijedt, hogy most épp minden minyonokkal van tele a madarai helyett, ezért próbál minél inkább előtérbe kerülni.

A vegyes fogadtatású Angry Birds 2 megjelenése után a Ubisoft bejelentette, hogy a Just Dance 2016-ban megannyi fantasztikus szám mellett lesz egy dal, ami olyan, mint semmi más. Ez az Angry Birds főcímdalának Balkan Blast remixe, amihez a táncot madár- és disznójelmezekben vették fel. Nem a legbonyolultabb koreográfia társul a dalhoz, leginkább olyan, mint valami balkán néptánc ütközésekkel vegyítve. Én, aki látta, ahogy a GameStar táborban a Let it Góra táncol két meglett ifjú, körülbelül tízen pedig teli torokból énekelték mellé a dalt (illetve hát leginkább a refrént), már nem tudok semmin meglepődni.

A Just Dance 2016 október 25-én jelenik meg PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra, valamint Wii-re és Wii U-ra. A fentivel együtt egy másik videó is érkezett, nézzétek meg, ha kíváncsiak vagytok a számlistára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)