Hirdetés

Ingyen belekóstolhatunk a Just Dance 2017-be

|

A Just Dance 2017 demójában a játékban szereplő egyik legismertebb előadó slágerére rázhatjuk akár már most is, hiszen a próbaverzió megérkezett, még hónapokkal a megjelenés előtt.

Hirdetés

Ugyan hatalmas újítások a tavalyi epizódhoz hasonlóan nem várhatóak a Just Dance 2017-ben sem, bizonyára van, aki nem játszott az eddigi részekkel. Így még meg kell őket győzni, hogy bizony megéri beruházni a játékra, amire a legjobb módszer a játék kipróbálása.

Őket egy zamatos demóval szeretnék bevonni a mókába, amiben ugyan csak egy számot játszhatunk végig újra és újra, de az eddig bejelentett számok közül az egyik legismertebb dalt kapjuk ingyen. Talán Justin Bieber "Sorry" című számára mi nem fogjuk úgy ropni, mint az eredeti klipben (és a cikk nyitóképén) szereplő hölgyek, de ettől függetlenül ráérezhetünk, nekünk való-e a Just Dance 2017. A demó kiadásával együtt három új dalt is leleplezett a Ubisoft, ezek a "Hips Don't Lie" Shakira és Wyclef Jean előadásában, Silentótól a "Watch Me" és a "Cake By The Ocean" DNCE repertoárjából.

Nálatok szoktak pörögni a Just Dance-hez hasonló partijátékok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)