Hirdetés

Just Dance 2020 - ez lesz a Nintendo Wii utolsó játéka

|

Egy korszakot fog lezárni a Ubisoft táncolós szériájának idei része.

Hirdetés

2006-os megjelenése óta a Wii-ből több mint 100 millió példány talált gazdára, azonban egyszer minden konzol pályafutása befejeződik. A gyártást már közel hat éve leállították, viszont a Ubisoft úgy döntött, még egy Just Dance játékot kiad a platformra.

Hirdetés

A Ubisoft egyik vezetője, Alain Corre a The Telegraph-nak adott interjújában elmondta, hogy a Just Dance 2020 lesz az utolsó játék, amelyik megjelenik Nintendo Wii-re. Mármint nem a Just Dance széria utolsó része, hanem ténylegesen az utolsó újdonság a platformon. Corre szerint továbbra is rengetegen várják a játékot Wii-re, de arról semmit nem mondott, hogy a Wii U-tulajok miért nem kapják meg. Az egyik ok alighanem az, hogy nagyjából tizedannyi Wii U-t értékesítettek életpályája alatt, mint Wiit.

A Just Dance 2020 novemberben fog megjelenni PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, Google Stadiára és Nintendo Wii-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)