Hirdetés

Jutalom jár azoknak, akik a Warzone-ban, élőben követik a Call of Duty: Vanguard leleplezését

|

Holnap kiderül, milyen lesz a 2021-es Call of Duty, és ajánlott ott lenni a bemutatón.

Hirdetés

Az Activision a 2019-es Modern Warfare-rel bezárólag május környékén mutatta be a Call of Duty sorozat következő részét, aztán elstartolt a Warzone, és úgy döntött, nem kell olyan hosszú kihagyás a leleplezés és a megjelenés között. A Call of Duty: Black Ops Cold Wart már augusztusban, a Warzone-on keresztül mutatta meg először, és az idén megjelenő Vanguard is a battle royale-ban debütál.

A bemutató augusztus 19-én este fél 8 környékén lesz, és nem csak azoknak a Warzone-játékosoknak érdemes nézni, akiket mozgat a sorozat következő epizódja.

Hirdetés

A fejlesztők ugyanis mindenkinek, aki akkortájt Verdanskban lesz, és teljesíti az adott küldetést (egy célpontot kell likvidálni), átnyújtanak egy csomagot, melyben új fegyverek és kések tervrajzai, egy motorskin, egy karóra és más extrák találhatók. 

Az esemény során egy "minden eddiginél nagyobb" fegyver is előkerül, és egy blogbejegyzésben arról is szóltak, hogy érdemes lesz együttműködni más osztagokkal a siker érdekében.

Akit csak az infók érdekelnek, nézzen vissza holnap este, jövünk minden részlettel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)