Hirdetés

Kalandra hív a Desperados III interaktív trailere

|

Lopakodsz vagy a hangosabb megközelítést választod? Csak rajtad áll.

Hirdetés

A Mimimi Games és a THQ Nordic kettőse gondoskodik róla, hogy folytatódjon a Desperados széria, a vadnyugati játék pedig számos lehetőséget kínál majd a játékosoknak a kibontakozásra a játékmenet során. Ezt bizonyította a tavalyi gamescomon bemutatott, 20 perces Desperados III gameplay is, ezúttal viszont ennél is szemléletesebben láthatjuk a döntéseink következményeit. 

Hirdetés

A Desperados III legújabb kedvcsinálója ugyanis nem szimplán megmutatja, hogy milyen szabadságot élvezhetünk a feladatok elvégzésében, hanem be is von minket az akcióba: a videóban egy adott ponthoz érve el kell döntenünk, hogy milyen megközelítést választunk. Egyenként bánunk el velük trükközve vagy pisztolypárbajt rendezünk? Bármelyik opció elérhető. Próbáljátok ki, jópofa: 

A Desperados III megjelenése 2020. június 16-án várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, de ha bele szeretnétek kóstolni, már megtehetitek a demó letöltésével. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)