Hirdetés

Kalapács alatt az Empire Interactive

|

Az angliai székhelyű Empire Interactive játékkiadó vállalat megerősítette, hogy több érdeklődével is tárgyalást folytat, melynek végeredménye a kiadó felvásárlása lenne. A bejelentést követően a vállalat részvényárfolyamat 25%-ot ugrott felfelé. Nagyjából egy hónappal ezelőtt tudatták a nagyközönséggel, hogy a Ford Racing sorozatot átveszi a Sega, mint árkád autóverseny, és márciusban dobja majd piacra a legújabb részt. Az Empire Interactive jóvoltából jelentek meg olyan alkotások, mint a Crazy Taxi, FlatOut, Ford Racing 2-3, Galactic Civilizations, Ghost Master, Starship Troopers, Warrior Kings: Battles...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)