Hirdetés

Kalózok kezében a Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl, az internet már tele van gameplay anyagokkal

|

A klasszikus Pokémon címek remake-jei a tervek szerint jövő pénteken kerülnek piacra, de vannak, akik már nagyban pörgetik őket.

Hirdetés

Az nyilván nem újdonság, hogy bizonyos személyek jóval megjelenése előtt kapnak kézhez egy adott címet. Így készülnek tesztek, videók és egyéb közösségi média posztok már a megjelenés napjára a videojátékokról. Az viszont relatív ritkán fordul elő, hogy Nintendo Switch kazetták megbízhatatlan kezekbe kerüljenek.

Most viszont az történt, hogy majd másfél héttel a Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl páros megjelenése előtt az internetet (és leginkább a /r/PokeLeaks subredditet) elözönlötték a képek, videók és adatbányászoktól származó adatok. 

Hirdetés

A The Pokémon Company sötét napja azonban ennyivel nem ért véget, ugyanis voltak szivárogtatók, akik már a teljes játékot feltöltötték az internetre. Egyes rajongók pedig már le is töltötték azt, és elmondásuk szerint tényleg a teljes cuccról van szó, ami működik is (legalábbis részben) a Yuzu emulátorral.

Ez egy közel katasztrofális szivárgás, mert nem csak hogy tartalmi részletek látnak idő előtt napvilágot, de a tisztességtelen játékosok ráadásul előbb "élvezhetik" (és itt az idézőjel nagyon erős, tekintettel arra, hogy a Yuzu csapata még nem optimalizálta az emulátort) az új Pokémon kalandot.

Most el tudjuk képzelni, hogy fejek hullanak és asztalok borulnak Japánban. Addig is a világ becsületesebb részének november 19-ig kell várnia a Brilliant Diamond és Shining Pearl megjelenésére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)