Hirdetés

Dark - launch traileren a lopakódos vámpírtörténet

|

A Dark utolsó előzetesében hangzatos idézetek olvashatóak, vajon tényleg ilyen jól sikerült a Realmforge Studios játéka?

Hirdetés

A Kalypso Media és Realmforge Studios együttműködésének gyümölcseként jelent meg pár nappal ezelőtt a Dark című lopakodós akció-szerepjáték, melyben egy amnéziás vámpírt kell terelgetnünk az üdvösség (kárhozat?) felé.

Főszereplőnk Eric Bane (nem összekeverendő Eric Bana-val!), aki egy szórakozóhelyen tér magához, emlékek nélkül. Hamar kiderül azonban, hogy valami nem stimmel Eric-kel, szomjúsága pedig egyre elviselhetetlenebb... A Dark egyedi hangulattal büszkélkedhet, köszönhetően látványvilágának és A kárhozottak királynőjét idéző zenei aláfestésnek, nekem legalábbis rögtön ez a film ugrott be róla. Íme a launch trailer, hangzatos idézetekkel teletűzdelve, melyeket egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudok, de a júliusi GameStarból minden kiderül.

A Dark július 4-én jelent meg PC-re, egy nappal később pedig Xbox 360-ra Európában, a tengerentúli játékosoknak azonban július 9-ig várniuk kell a vámpíros mókára. Pajtásaink a Magyarítások Portálon már hozzá is láttak a honosítás elkészítéséhez, ezért angolul kevésbé, vagy nagyon nem tudóknak érdemes várniuk 1-2 hónapot a játék bepöccintésével. Akik már kipróbálták, mit szólnak hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)