Hirdetés

Kamu volt az új Prince of Persia játék webhelyének bejegyzése

|

Május elején még úgy tűnt, hogy egyes nyomok a következő Prince of Persia játékra utalhatnak, de a jelek szerint sajnos kár volt örülni, igazából csak egy szemfüles cég akar meggazdagodni a Ubisoft sorozata kapcsán.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy új Prince of Persia játékon dolgozhat a Ubisoft, elvégre a Gandi.net, vagyis a Ubisoft domainjeit kezelő cég megvásárolta a princeofpersia6.com domaint. Nos, nem kellett sokáig várni arra, hogy egy kicsit zavarossá váljon a dolog, másnapra ugyanis már megváltozott a webhely tulajdonosa a hivatalos listázásban, a Gandi.net helyére a GoDaddy került. 

Hirdetés

Ekkor tehát már valószínűsíthető volt, hogy mégsem egy hivatalos Ubisoft procedúráról van szó, és nem egy közelgő bejelentést vetít előre a szóban forgó domain bejegyzése. Mostanra pedig teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy mire megy ki a játék, egészen egyszerűen gyors pénzhez akar jutni a webhely tulajdonosa. Már árulják is a princeofpersia6.com oldalt, ahová ellátogatva hatalmas felirat hívja fel a potenciális vásárlók figyelmét arra, hogy alig pár nap alatt nagyjából 15 ezer Google-találatot hozott össze a webhely. 

Az egész tehát arról szólt csupán, hogy felverjék egy kicsit a princeofpersia6.com árát. Végtelenül szomorúak vagyunk, mert már nagyon ránk fért volna egy jó új Prince of Persia játék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)