Hirdetés

Kane and Lynch 2: Dog Days - hivatalosan 2010-ben UPDATE

|

A profi gyilkos-páros jövőre újra visszatér, s még több izgalmat ígérnek.

Hirdetés

UPDATE:

Van már róla announcement videó, emitt:

Az IO Interactive a mai napon jelentette be hivatalosan, hogy a Kane & Lynch 2: Dog Days 2010-ben érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Kane és Lynch ezúttal a Shanghai alvilág legmélyebb bugyraiba keveredik bele.A folytatás vad és brutális lesz, ami sokkal intenzívebb élményt nyújt, mint az első rész.

Új látványvilág várja a játékosokat, melyet a dokumentumfilmesek és a játékosok ihlettek. A Square Enix nyilatkozata szerint a játék minden egyes pontja új megvilágításba teszi az intenzitást és realizmust a videojátékokban. A játékosok mindig valami újat várnak, és ezt meg is kapják a Kane & Lynch 2: Dog Days -ben. Az IO Interactive külön köszönetet nyilvánít a játékosoknak a világ minden tájáról, akik visszajelzéseikkel segítették a munkát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)