Hirdetés

Kane & Lynch 2: Dog Days demó - Háromból egy élesítve

|

Online a dán fejlesztők keze alatt formálódó lövölde játszható demója, de még nem örülhet mindenki.

Hirdetés

Magam is egyet kell értsek azokkal, akik ilyen-olyan hibái miatt picit elfenekelték verbálisan a Kane & Lynch: Dead Men című alkotást, ám a Szemtől szemben mozifilmre emlékeztető frenetikus utcai lövöldözések hangulata miatt bármit hajlandó voltam és vagyok elnézni neki.



No de máris úton van a történet fonalát Sanghaj metropoliszában tovább szövő Kane & Lynch 2: Dog Days, amiben immáron a müzlit kondenzcsíkos alsógatyában és izzadt trikóban zabáló Lynch lesz a játékos által megszemélyesített karakter. Hát nem cuki?
No de félre a tréfával, mostantól tölthető és játszható a Kane & Lynch 2: Dog Days demója PSN-ről. Bizony, jól olvastátok, nem űz veletek tréfát a szemetek, a próbaverzió első körben csak PS3-tulajok számára férhető hozzá. Boxos és PC-s kollégáik viszont 26-án, azaz hétfőn szintén csatlakozhatnak a mókához.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)