Hirdetés

Kane & Lynch 2: Dog Days teaser trailer?

|

Látszólag az Eidos illetékesei által kifundált vírusmarketing részeként jelent meg a világhálón egy, a játékhoz kapcsolható felvétel.

Hirdetés

Nem titok, hogy Kane & Lynch 2: Dog Days címmel készül a 2007-es, vegyes fogadtatásban részesített, és botrányokkal övezett Kane & Lynch: Dead Men folytatása.



Azon felül, hogy a családját elvesztő zsoldos, valamint a gyilkossággal vádolt pszichopata kettőse visszatér, egyelőre semmit sem tudni a játékról. Abban ugyanakkor biztosak lehetünk, hogy a Adam Marcus (becenevén Kane) és James Seth Lynch továbbra is egymás torkának ugrik, ha nincs a közelben senki, akit jól seggbe lehetne rúgni.
Az elvileg jövőre érkező játék állítólagos teaser trailere lövöldözést, az étterembe hiányos öltözetben berobbanó, a biztonsági kamera felvételéről hellyel közzel felismerhető hősöket, valamint egy felettébb mérges kutyulit mutat nekünk. Ez utóbbi jelenet még viccesnek is nevezhető.



Hogy valóban létezik-e összefüggés a Kane & Lynch 2: Dog Days és a szóba forgó videó között, egyelőre nem tudni, ám vélhetően a hétvége során felmerülő kérdésekre már hétfőn választ ad az Eidos, vagy az IO Interactive egy képviselője.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)