Hirdetés

Kane & Lynch 2: Dog Days - Welcome to Shanghai trailer és megjelenési dátum

|

Korábbi ígéretéhez híven új trailert, honlapot és hivatalos megjelenési dátumot prezentált a Square Enix és az IO Interactive párosa.

Hirdetés

A több magyar fejlesztőt is foglalkoztató dán IO Interactive szabadságra küldte kedvenc kopasz bérgyilkosunkat, így minden erőforrását két antihős (egy pszichopata feleség-gyilkos, egy gátlástalan ex-zsoldos) kálváriájának bemutatására fordíthatja.



Míg a Kane & Lynch: Dead Men inkább Kane személyes történetére koncentrált, amihez Lynch csak asszisztált, addig az augusztus 24-én PC-re, PS3-ra és X360-ra érkező Kane & Lynch 2: Dog Days kampányában felcserélődnek a szerepek. Ebből pedig az következik, hogy a játékosok Lynch karakterét terelgethetik a valóságshowkat, illetve dokumentumfilmeket idéző kamerakezeléssel megáldott folytatásban.



A kényszerű szövetségesen viszontlátását életük talán legpokolibb 48 órájá követi (kár, hogy a játékidő ezt vélhetően meg sem közelíti). A kampány kivégzése után fejest ugorhatunk a Fragile Alliance, az Undercover Cop, a Cops & Robbers, továbbá az Arcade névre keresztelt többjátékos módok valamelyikébe.
A Kane & Lynch 2: Dog Days megjelenési dátumán túl az ígért hivatalos oldal is elrajtolt, ahol megtekinthető az első, immáron in-game jeleneteket is tartalmazó trailer.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)