Hirdetés

Kane & Lynch 2 - megjelenési dátum és játékmenet videó holnap

|

Az IO Interactive előszeretettel használja bejelentéseknél a Twittert, most sem tett másképp.

Hirdetés

Ez hírezői szempontból nem könnyű, mert ugye ott muszáj tömören fogalmazni, de nekünk a cím magában foglalja a "tweet" tartalmát. Mindenesetre egyből három bejegyzés is érkezett, melyek közül az egyik egy játékmenet videó valamint egy másik trailer holnapi megjelenéséről, és ezzel együtt egy vadiúj honlap beindításáról szól. A másikból megtudhatjuk, hogy az említett játékmenet videó kizárólag az IGN honlapján lesz majd látható.

A harmadikban azt közölték, hogy a Kane & Lynch 2: Dog Days megjelenési dátumáról is holnap informálódhatunk, és mind közül talán ez a legérdekesebb. Bár a játékmenet videót sem várjuk kevésbé. A Kane & Lynch 2: Dog Days PC-re, Xbox 360-ra, és PlayStation 3-ra fog megjelenni, holnap kiderül mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)