Hirdetés

Kane & Lynch 3: Sleeping Dogs alcímmel kopogtat?

|

Egyre biztosabbá válik, hogy az IO Interactive portfóliója hamarosan kibővül a Kane & Lynch harmadik részével.

Hirdetés

2011 szeptemberében Chavalier kolléga pedzegette a témát, akkor a mellékelt információk alapján szinte biztosra vehettük, hogy a dán fejlesztőcsapat bejelentése nem a Freedom Fighters folytatása lesz, hanem a Kane & Lynch trilógiává bővülése.

A 2007 telén debütált Dead Men alcímű első résszel sikerült a játékosok nagy részének érdeklődését felkelteni: a Hitman és a Freedom Fighters elemeinek keresztezése, megspékelve némi pszichotikus beütéssel a főszereplők részéről meghozta a várt eredményt.

A Dog Days névre hallgató folytatást leginkább Chavalier szavaival tudnám magam is jellemezni: " A második felvonás már puszta fedezékes TPS-sé egyszerűsödött mindenféle taktikai lehetőség nélkül, de ezzel sem találták meg a bölcsek kövét a dán fejlesztők." Éppen ezért csillant fel a remény mindannyiunk szemében, mikor tavaly ősszel a sorozat harmadik részének lehetőségéről csiripeltek a kismadarak. A találgatás folytatódik, ugyanis a Square Enix a napokban levédette a Sleeping Dogs nevet, a rajongók pedig kapva a lehetőségen rögtön kijelentették, hogy a fenti két szó bizony csak a Kane & Lynch 3 alcíme lehet.

Összegezzük eddigi ismereteinket:

- Az IO Interactive tavaly munkatársakat toborzott egy bejelentés előtt álló AAA kategóriás projekthez.

- A titkos játék erős kooperatív elemekkel rendelkezik majd.

- Nem új IP-ről van szó, tehát a csapat eddigi portfóliójából valamely alkotásnak a folytatása.

- A Freedom Fighters esélytelenné vált, mikor a hozzá kapcsolódó jogok az Electronic Artsnál maradtak, míg az IO Interactive a Square Enix fennhatósága alatt áll.

- A második Kane & Lynch felvonás alcíme Dog Days, a harmadiké a friss pletykák szerint feltehetőleg Sleeping Dogs.

Mindent egybe véve, akárhogyan is csűrjük-csavarjuk a dolgot, nagyon úgy tűnik, hogy egy erőteljes Kane & Lynch 3 bejelentésnek nézünk elébe a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)