Hirdetés

Kane & Lynch - Bruce Willis tárgyal

|

Perzsia hercege után a két megszállott vérgőzös akciójáról szóló adaptáció részletei is körvonalazódni látszanak

Hirdetés

A filmes körökben otthonosan mozgó Variety számolt be arról, hogy Bruce Willis és a jogokat birtokló Lionsgate Studios fejesei között intenzív tárgyalások folynak a novemberi megjelenés óta több, mint kétmillió példányban értékesített Kane and Lynch: Dead Men adaptációja kapcsán. Bárhogy is alakuljanak a dolgok, a forgatást még az év végén szeretnék elkezdeni. A Kyle Ward által írt forgatóköny alapján Simon Crane viszi vászonra a Adam "Kane" Marcus és James Lynch történetét. A tervek szerint Bruce Willis bújna a zsoldos bőrébe, s korábbi pletykák szerint Billy Bob Thorton játszaná el a pszichopata feleséggyilkos szerepét.

kane.jpg


Ha valaki nem hallott volna még Simon Crane eddigi filmjeiről, az ne műveltsége hiányosságában keresse a hibát, hiszen az úriember eleddig egyetlen filmet sem forgatott. Tapasztalatnak azonban mégsincs híján, tekintve, hogy a Trója, az X-Men: Az ellenállás vége, a Mr. és Mrs. Smith illetve a Hancock second unit direktora és stunt koordinátora volt.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)