Hirdetés

Kane & Lynch - kamu értékelések a honlapon

|

Ugyan a Kane & Lynch körüli botrány főleg a kirúgott újságíróra koncentrálódik, vannak még érdekességek azon kívül is.

Hirdetés

Szemfüles emberek ugyanis kiszúrták, hogy a hivatalos oldalon az Eidos meglehetősen csúnyát kamuzik a játék értékeléseiről. Az oldal flash intrója három - szerintük - maximális pontszámmal értékelő kritikából emel ki a játékot dícsérő idézeteket. Ezekkel azonban csak az a gond, hogy a három idézett oldal (GameSpy, Gameinformer és Kotaku) egyike sem értékelte a játékot hibátlanra (inkább a "közepes" és "kicsit jobb, mint közepes" vonalon mozogtak, a Kotaku pedig egyáltalán nem is írt még értékelést), az idézetek pedig nem a tényleges kritikákból vannak kiemelve, hanem az E3 után írt preview-kból.

Szegény Kane & Lynch-re rájár a rúd, de az biztos, hogy a játéksajót többet foglalkozik vele, mint bármilyen más frissen megjelent játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)