Hirdetés

Kane & Lynch - Készül a folytatás

|

A Kane & Lynch bár nem volt éppen hibátlan játék, anyagilag teljesített olyan jól, hogy folytassák.

Hirdetés

A két - majdnem szimpatikus - főhős további kalandjainak immár címe is van. Bejelentés ugyan még nem történt, legalábbis a 2007-es óta, de az Eidos levédette a "Kane & Lynch 2: Dog Days" jogait. Ennek alapján már nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha más nem is, de a cím biztos.

Kérdés pedig akad bőven. MIről fog szólni a két elvetemült arc következő kalandja? MIlyen helyszíneken ámokfuthatunk majd, és legfőképpen mikor? Az Eidos boszorkánykonyhájában nem csak a Kane & Lynch 2 rotyog, hiszen tudunk már egy új Hitman játékról is. A Kane & Lynch mindenképpen érdekes játék volt, ha messze nem is hibátlan, és mivel az Eidos újabban beszigorított, saját magát illetően is, reménykedhetünk, hogy az új rész már igazán ütős kis thrilleres gyilkolászás lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)