Hirdetés

A Square Enixen múlik, lesz-e új Kane & Lynch játék

|

Az IO Interactive az elszakadáskor a Hitman jogait ugyan megszerezte, viszont több más, általuk létrehozott franchise-hoz a kiadó ragaszkodott.

Hirdetés

A legtöbben a Hitman játékokról ismerik az IO Interactive-ot, és tény, hogy pályafutása alatt a stúdió főleg a 47-es ügynök kalandjaival foglalkozott. A közeljövőben is azzal fog, ugyanis készül egy új játék, amit jövőre lepleznek le. 

Hirdetés

Ugyanakkor az évek során nem csak ezzel a franchise-zal foglalkoztak. Hozzájuk tartozott még a Mini Ninjas, a Freedom Fighters és a Kane & Lynch is (jaj, de jó lenne egy új Kane & Lynch!), azonban amikor a Square Enix megvált a csapattól, az nem vihetett magával mindent. A kiadó bár a Hitmant és a Freedom Fighterst odaadta, a másik két franchise-t nem, úgyhogy ha készül is új játék azokban a sorozatokban, azt valószínűleg nem az IO fogja csinálni. Szomorú ez, de örüljünk annak, hogy a csapat függetlenként tovább működhet, és reménykedjünk benne, hogy a Square is jól dönt, ha eljön az idő bármely széria folytatására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)