Hirdetés

Kane már a 360-at támadja

|

Az Electronic Arts úgy tűnik, hogy lát fantáziát az RTS műfaj konzolra való átköltöztetésében. A tavaly júliusi Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II Xbox 360-as verziója után immár a C&C harmadik felvonása is tiszteletét teszi a dobozon.

Hirdetés

A műfajteremtő Command & Conquer legfrissebb epizódját május 10-től kaparinthatják meg a 360 tulajok. Az EA az egér- és billentyűzet-irányítást teljes egészében a konzol sajátságaihoz igazítja. A játék támogatja az Xbox Live Vision kamera perifériát is, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy az online ütközeteknél a résztvevők képe mind látható lesz a képernyőn, hogy a csata végén a győztes örömmámora töltse be a játékteret. Az elkövetkező hetekben a demo is felkerül az Xbox Live Marketplace-re, erről azonban pontosabb információk egyelőre nincsenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)