Hirdetés

Kapaszkodjatok a miniszoknyátokba, visszatérhet a Lollipop Chainsaw

|

A kultikus zombis játékot kiadó Kadokawa Games egykori vezetője érdekeset tweetelt.

Hirdetés

Sokan már elfelejtették a láncfűrészes pompomlányt, de vannak rajongók, akik még élénken emlékeznek rá. Goichi Suda, azaz Suda51 2012-ben megjelent zombis akciójátéka megtalálta a maga közönségét: a Buffy, a vámpírok rémét és hasonló kultikus címeket megidéző projektben - amelyből James Gunn is kivette a részét - egy mindenre elszánt pompomlány, Juliet Starling vette fel a harcot az élőhalottakkal egy fiktív kaliforniai középiskolában, miközben barátja, Nick beszélő feje az övén fityegett. Úgy tűnik, hogy tíz évvel az időközben kultikussá vált játék megjelenése után a Lollipop Chainsaw visszatér valahogy. 

Yoshimi Yasuda, a Lollipop Chainsaw-t kiadó Kadokawa Games egykori vezetője és a játék producere a Twitteren adta a világ tudtára, hogy a kultikus cím vissza fog térni a Dragami Games jóvoltából. A Dragami Games-t Yasuda alapította, miután távozott a Kadokawától.

Hirdetés

Bejegyzése arra utal, hogy a stúdió egyik legelső projektje valamilyen Lollipop Chainsaw tartalom lehet, de Yasuda szavai ellenére érdemes óvatosan kezelni a dolgot, hiszen sem Suda51, sem a játék társírója, James Gunn nem említették a játék visszatérését, pedig mindketten posztoltak a 10. évforduló kapcsán. 

Mivel a Lollipop Chainsaw csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, egy PC-s port nagyot szólhatna, de valószínűleg egy modern konzolokra is ellátogató remastert sem vetnének meg a rajongók. Érdemes lesz követni Yoshimi Yasuda közösségi médiás kommunikációját a fejleményekért. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)