Hirdetés

Gordon Freeman szerepében Morgan Freeman - ezt látni kell!

|

A GTA IV-hez szép számmal találhatunk modokat, de ennél királyabb soha nem volt és soha nem is lesz.

Hirdetés

Az egész egyszerúen csak Morgan Freeman néven megtalálható Grand Theft Auto IV mod esetében két dolog lehetséges: valaki megalkotta minden idők legjobb karakterét, vagy megzavarta őt a két személy közös vezetékneve.

Mert ez bizony történik. Morgan Freeman virtuális mása magára öltötte Gordon Freeman ruháját, hogy Liberty City utcáin kalandozva lepje meg a polgárokat. Ugyanakkor ha nincs szükségünk az öltözékre, bármi mást ráaggathatunk, hiszen számos más moddal ellentétben a kettő nem függ össze. Ha valaki megalkotná Michael C. Hall virtuális mását, akire az Assassin's Creed féle jellegzetes köpenyt lehetne aggatni, az szóljon legyen kedves, mert jelenleg ez az egyetlen királyabb dolog, amit el tudunk képzelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)