Hirdetés

Kaphat folytatást a Returnal?

|

Sikert aratott a Housemarque játéka, de megérdemel vajon egy újabb felvonást?

Hirdetés

Tavaly a Housemarque csapata is leszállított nekünk egy kizárólag PlayStation 5-re elérhető címet a Returnal képében, ami nem csak hogy élvezetes volt, remekül megmutatta azt is, mire képes az új generációs konzol

Érthető lenne, ha a játék befejezése után sokan azonnal fejest is ugranának a folytatásba, ám sajnos nem úgy tűnik, hogy a finn stúdió már rá is állt volna a második rész fejlesztésére. A csapat két kulcsfigurájának nyilatkozatai legalábbis elég árulkodóak.

Hirdetés

Ilari Kuittinen, a Housemarque társalapítója és vezérigazgatója az idei D.I.C.E. Awards díjátadó során adott egy interjút, amiben kiemelte, hogy csapata azon kevesek közé tartozik, akik még mindig készítenek árkádjátékokat. Ugyan korábban elmerültek egy kicsit a többjátékos alkotások világában is, de nem teljesítettek túl jól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A beszélgetés talán legérdekesebb része viszont az volt, amikor Kuittinen elárulta, hogy már belefogtak egy teljesen új IP fejlesztésébe, és a koncepció felépítésébe. Ez alapján nagyon is elképzelhető, hogy a Returnal folytatásának várnia kell még, ha egyáltalán valaha lesz belőle valami.

A fenti gyanúra ráerősít a játék rendezőjének, Harry Kruegernek a kijelentése is, miszerint a Housemarque a jövőben is megtartaná identitását, vagyis árkádosabb játékokra szeretne fókuszálni, és keverné a műfajokat is.

A Returnal egyébként nyert is díjat a D.I.C.E. gálán, méghozzá a zenéjének köszönhetően. Szerintetek érdemes volna folytatni a kalandot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)