Hirdetés

Szavazz: te hogy töltöd a karácsony estét?

|

Ajándékozás, ünnepi vacsi, punnyadás, filmnézés? Esetleg valami jó karácsonyi event? Vagy csak játék? Nálad hogy telik a karácsony?

Hirdetés

Reméljük, hogy jól telik az ünnep, akár családdal, akár pároddal, akár barátokkal. Ha pedig esetleg dolgozol, akkor kitartást, talán lesz még idő ünnepelni, pihenni, végigjátszani azokat a címeket, amelyekre idén nem jutott idő. A GameStar szerkesztősége sem pihen, de a mi munkánkban az a jó, hogy ilyenkor azért a családdal tudunk lenni, csak közben laptopon készülnek a hírek, hogy ne unatkozzon a tisztelt GSO látogató még ma este sem.

Hirdetés

Most viszont rajtad a sor, mondd el nekünk (és a többi olvasónak), hogyan telik a szenteste, esetleg pár játéktipp is jöhet kommentben, és kívánjunk most minden jót egymásnak (igen, még a PC-sek és a konzolosok is, egy napig ki lehet bírni igazán). 

A GameStar szerkesztősége nagyon boldog, békés, loottal teli karácsonyt kíván minden kedves olvasónak, köszönjük, hogy velünk vagytok ma is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)