Hirdetés

Karácsonyi előzetest kapott a Jézus szimulátor

|

Továbbra sem tudjuk megállapítani, hogy az alkotók komolyan gondolták-e az I Am Jesus Christot, de hamarosan Kickstarter kampányt indítanak hozzá.

Hirdetés

Szinte pontosan egy éve írtunk először az I Am Jesus Christról, amikor az alkotók bejelentették, hogy Jézus Krisztus szimulátort gyártanának. Azt meg kell hagyni, hogy a csapat remekül megragadja a témához kapcsolódóan az adventi időszak és a karácsony nyújtotta természetes marketing lehetőségeket, ugyanis most egy újabb előzetessel rukkoltak elő játékukhoz.

Ha stílszerűek akarunk maradni, egyáltalán nem ördögtől való gondolat, hogy a biblia eseményeit egy videojátékban mutassák be, ha már Jézus Krisztus életéről rengeteg remek film, színdarab és könyv készült.

Hirdetés

Sajnos egyelőre az I Am Jesus Christ nem tűnik olyan játéknak, mely túl változatos és kreatív megoldásokat mutatna fel, de interaktív ismertetőként még talán működhet is, ha próbálunk tényleg nyitottan állni az ötlethez.

A jelek szerint az alkotók is úgy gondolják, hogy van min javítani, emiatt pedig hamarosan el is indítanak egy Kickstarter kampányt, emellett pedig létrehoztak egy Steam adatlapot is a játék számára, itt kommunikálnak majd azokkal, akiket érdekel a projekt. Érkezett pár screenshot is, melyek kis betekintést engednek az alkotásba:

Ezeken felül még egy fontos részletre fény derült, ugyanis a Steam-oldal tanúsága szerint a SimulaM csapata 2021-re tervezi a játék megjelenését. Részletesebb infókat egyelőre nem kaptunk, de egy húsvét környékére időzített premier kifejezetten adná magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)