Hirdetés

Karácsonyi háborúra készül Arnold Schwarzenegger és Milla Jovovich

|

A két hollywoodi sztár is segít, hogy a játékosok megmenthessék a karácsonyt a World of Tanksben.

Hirdetés

Hacsak épp újul meg teljesen a játék alatt dohogó motor, vagy köszönnek be a modern páncélosok, akkor a tradicionális Ünnepi hadműveletek (Holiday Ops) számítanak az év legfontosabb eseményének a World of Tanks világában. A Wargaming legnépszerűbb franchise-ának alkotói idén is komolyan vették a karácsonyi készülődést, olyannyira, hogy a visszatérő Arnold Schwarzenegger mellé Milla Jovovichot is leigazolták, akikkel PC-n, konzolon és mobilon is találkozhatnak a World of Tanks PC, a World of Tanks: Modern Armor és a World of Tanks Blitz játékosai.

A két színész még sosem dolgozott együtt, ráadásul Milla Jovovich számára ez az alkalom kétszeresen is különlegesnek számít, mert bár videojátékok alapján készül filmekben szerepelt már (A Kaptár sorozat, Monster Hunter - Szörnybirodalom), ténylegesen videojátékban még soha.

Hirdetés

Az Ünnepi hadműveletet egy bájos előzetes vezeti fel, amelyben Arnold (mellesleg büszke tanktulajdonos) és Milla felejthetetlenné varázsolják az ünnepeket Arthur, és fia, Mikey számára, aki rettenetesen csalódott, mivel idén sem teljesül a kívánsága.

És akkor most térjünk rá a játékbeli újdonságokra. Elsőként a garázsban futhatnak össze a játékosok a sztárokkal (ők csinálták a szinkront is), akik számos teendővel, különféle küldetésekkel és kihívásokkal látják el őket. Ezek teljesítéséért speciális tankkinézeteket, feliratokat, matricákat, emblémákat kapnak, no meg parancsnokokat is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Ünnepi hadművelet december 1-jétől január 9-éig tart, és fontos tudni, hogy minden ünnepi tevékenység újonnan bemutatkozó fizetőeszköz, a nyersanyag begyűjtésére és felhasználására épül. A World of Tanks PC-s kiadásában ez idő alatt a résztvevők nemcsak a sztárok testreszabási opcióit szerezhetik meg, hanem őket magukat is parancsnokként.

A World of Tanks: Modern Armor játékosai a december 13. és január 2. közötti időszakra készüljenek, ekkor csatlakozhatnak Arnold vagy Milla csapatához, hogy annak céljaiért küzdve kiérdemeljék jutalmukat. A World of Tanks Blitz karácsonyi bulija tart a legrövidebb ideig, december 17-én kezdődik, és már december 27-én véget is ér, de itt már a bejelentkezésért automatikusan ajándék jár (Arnold és Milla avatárja, valamint játékbeli bónuszok). A többi tematikus jutalomért viszont csatázni kell már, és lehetőleg nyerni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)