Hirdetés

Év végén érkezhet a Watch Dogs

|

Megkezdődtek a találgatások a Ubisoft következő sikergyanús címének megjelenéséről.

Hirdetés

A Ubisoft montreali stúdiójában készülő Watch Dogs című cyber akció-kaland játékot először tavaly júniusában mutatták be, rögtön mozgás közben.

Miután megosztottak velünk egy-két részletet a főhősről, nem sok információ látott napvilágot: elkönyvelhettük, hogy a játék idén érkezik, híreszteléseket hallhattunk egy filmadaptációról, legutóbb pedig egy fejlesztői naplót tekinthettünk meg. Most viszont a játék pontosabb megjelenését lőhetjük be, ha hihetünk a Kotaku munkatársai által lekapott két poszternek:

Ezek alapján a Watch Dogs idén Karácsony környékén érkezik, PC-re és "az összes otthoni konzolra". De mit jelenthet ez pontosan: az újgenerációs konzolok mellett kiadják Wii U-ra, sőt, esetleg Ouya-ra és a hozzá hasonló platformokra is? Egyelőre több kérdés merült fel, mint került megválaszolásra, de ahogy érkezik hivatalos információ, rögtön tudatjuk veletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)