Hirdetés

Karib-tenger kalózai 2 élménybeszámoló

|

A Karib-tenger kalózai 2 - Holtak kincse című Walt Disney-film Amerikában rekordokat döntöget, s várhatóan itthon is nagy sikere lesz. Mától játsszák ugyanis a magyar mozikban, s ennek tiszteletére össze is dobtam egy kis élménybeszámolót a premier előtti vetítésen látottak alapján. Legyen elég annyi, hogy méltó folytatása ez az első résznek, de valahogy túl kurtára sikeredett a befejezése. Még több humor, még több akció, némileg sötétebb hangulat. Érdemes megnézni!

A forgatókönyv zseniális, a történet viszonylag szépen ívelve tárul elénk. Az esküvő előtt álló Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightley) ellen elfogató parancsot adnak ki, amiért segítettek megszöktetni Jack Sparrow kapitányt (Johnny Depp).
Erre tessék »

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)