Hirdetés

KARRIER.GAMESTAR.HU - Na mi az állás?

|

Elég az alkalmi munkákból és az otthoni semmittevésből; a komoly emberek komolyan játsszák az életet. Ezért pont itt az ideje, hogy új állást találj magadnak!

Hirdetés

Szerencsésnek érezheti magát az, aki munkaidejében azzal foglalkozhat, amit valóban szeret csinálni. Ez lehet bármi, egyéne válogatja. És hogy jön ez képbe itt, a Gamestar.hu egyébként kiváló oldalán? Aki szemfüles volt, az már észrevehette felső menüsorunk a mai napon eszközölt „apró" változását, ami a tikok kulcsát is rejti, és amelynek köszönhetően már nálunk is a több ezer állásajánlat között válogathattok. Karrier.gamestar.hu. Mostantól minden állásvadásznak ezt a címet érdemes megjegyeznie.

nyulambulam.jpg


Hogy kinek is szól ez az új szolgáltatás? Mindenkinek. Neked, nekem, neki. Én-te-ő, mi-ti-ők. Anyunak, apunak, tesónak, havernak, Zolinak, de még a Lacinak is, nem is beszélve Juliról. Mert munkahelyre mindenkinek szüksége van, vagy előbb-utóbb biztosan lesz. Főleg ezekben a félrevert harangszótól hangos, válságos időkben, amikor mindenki okkal féltheti állását. De inkább nem festem az ördögöt a falra! Már csak azért sem, mert a karrier.gamestar.hu oldalán több mint 8000, tehát nyolcezer aktuális állás közül válogathatunk, természetesen megannyi szűkítési lehetőség és szűrő használata mellett, hogy csakis a minket érdeklő lehetőségekkel találjuk szembe magunk. Világ alulfizetett, más állásra vágyó proletárjai, a karrier.gamestar.hu-n egyesüljetek!

Vagy lehetőségünk van például arra, hogy adatainkat megadva regisztráljuk magunk az álláskeresők között, így esélyt adva annak is, hogy a munkatársat kereső cégek akadjanak a mi nyomunkra. Hihetetlen ez a 21. század, nem? Adatbázisunk egyébként a Jobinfo baráti segítségével jött létre, amiért neki is jár egy nagy adag köszönet. Ennyi volt az eligazítás, munkára fel!

jomunkasember_1.jpg


A Jómunkásemberek mind a karrier.gamestar.hu-n bukkantak álmaik állására!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)