Hirdetés

Kártyajáték is készül a Warhammer 40,000 világára építve

|

A Warhammer franchise döntéshozó nyilván nem fognak nemet mondani az egyik legjobban tejelő műfajra.

Hirdetés

A Warhammer 40,000 rajongók egyöntetűen eresztettek ki egy közepesen lelkes sóhajtást, amikor a tegnap esti bulin egy kártyajátékot is bejelentettek. Két komolyabb projekt közé nyilván befér egy pénznyomda is, így hát megszületett a Warhammer 40,000: Warpforge koncepciója.

Egy ingyenesen játszható, digitális, gyűjtegetős kártyajátékról van szó, amiben a Warhammer sci-fi részének legismertebb figuráit vihetjük majd csatába.

Hirdetés

A Warpforge fejlesztéséért ugyan az az Everguild felel, akik a The Horus Heresy: Legionst is letették az asztalra. A játékmenet tekintetében még nem tudjuk, hogy pontosan mennyi lesz a különbség az előző munkájukhoz képest, de a videóban már feltűntek a Space Marine, Chaos, Eldar, Necron, Ork és Tyranid egységek is.

A játékmódok tekintetében nem lehet majd okunk panaszra: kapunk frakciókra szabott egyjátékos kampányokat, előre összeállított paklikkal vívott kompetitív csatákat, és draftolásra is lesz lehetőség. A Warpforged jövőre érkezik majd PC-re és mobileszközökre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)