Hirdetés

Kasszát robbantott a FIFA 10

|

Európai premierjét követően két rekordot is megdöntött az EA SPORTS sorozatának legújabb felvonása.

Hirdetés

Legyünk őszinték, a FIFA sorozat az elmúlt években igencsak elfáradt, fejlődni szinte semmit sem fejlődött, fokozatosan elvesztette pozícióit a rivális PES sorozattal vívott harcban. Ez az állítás akkor állja meg csak a helyét, ha az elhanyagolt PC-s kiadást nézzük.



Ezzel szemben az aktuális konzolgenerációra írt évadok, ahogyan a legújabb FIFA 10 is, töretlen népszerűségnek örvendenek. Nem is nagyon érdemes egymás mellé állítani a két változatot, mert annak csak szomorkodás, rosszabb esetben egymás felmenőinek a felemlegetése lenne a vége. Ha mérvadónak tekintenék a GSO-n e témában született hozzászólásokat, akkor megállapíthatjuk, hogy a játék PC-s demója nem aratott osztatlan sikert, s gyakorlatilag borítékolhatnánk a látványos hasraesést.



A helyzet azonban nem egészen így alakult, a szaksajtó imádja az új részt, az angol játékosok egyenesen megvesznek érte, csak épp nem PC-n. A kontinensszerte október 2-án elrajtolt játékból egyébként az első héten 1,7 millió példányt sikerült elszórni, minek köszönhetően a FIFA 10 tudhatja már magáénak az Electronic Arts történetének legjobb európai rajtját, valamint a világ leggyorsabban fogyó sportjátéka címét.
Peter Moore az EA SPORTS elnöke kommentálta a sikert: "Biztosra vettük, hogy a FIFA 10 nagyot szól majd, az elmúlt hét alatt pedig az európai rajongók megmutatták, mennyire szeretik ezt a játékot."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)