Hirdetés

Kataklizmára készül a Blizzard

|

A Blizzard három Cataclysm trademark boldog tulajdonosa lett. Új játékról van szó, vagy csak a Battle.net 2.0 lesz átkeresztelve?

Hirdetés

Elég sok találgatásra ad okot a Blizzard lépése. Azt nyilván tudták a cégnél, hogy ahogy bejegyzik az új márkanevet, körülbelül öt perc múlva tudja majd mindenki. Valamit tuti terv tehát bizonyosan létezik, de elképzelhető, hogy csak a BlizCon után leszünk okosabbak.

A Cataclysm szóra vonatkozó három trademark bejegyzés szerint a Blizzard ezzel a névvel szolgáltathat online játékokat, online információkat, kézikönyveket, letölthető szoftvereket és játékokat, valamint az elképzelhető összes csatolt árut, kezdve a kulcstartótól, egészen a gyűjtögetős kártyákig. Egyesek szerint a Cataclysm csak a Battle.net 2.0 új neve lesz, mások szerint egy hatalmas kataklizma rázza meg Azeroth földjét, ezzel felvezetve a legújabb World of WarCraft kiegészítőt. Talán van valami köze a StarCraft 2 trilógiához? Alant lehet kommentelni ezerrel, vajon mit kavar ezúttal a Blizzard.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)