Hirdetés

Kate Bishop is csatlakozik a Marvel’s Avengers hőseihez

|

Bejelentették a Marvel's Avengers legújabb ingyenes DLC karakterét, aki nem más, mint Kate Bishop, a képregények második Sólyomszeme.

Hirdetés

Tegnap este kiderült, ki lesz a következő DLC karakter, aki a már a játékban lévő, illetve korábban bejelentett hősök oldalán harcolhat majd a pénteken megjelenő Marvel's Avengersben. Az újonc nem más, mint Kate Bishop, aki elvileg fontos szerephez jut a Disney+-ra készülő Sólyomszem sorozatban, és korábban a Marvel képregények lapjain is átvette egy időre a lila cuccokba öltözött íjász szerepét.

Hirdetés

Bár a Marvel's Avengersben Sólyomszemet (tehát Cling Bartont) már korábban bejelentették, ő csak novemberben debütál majd, míg Kate Bishopot már október folyamán megkapják a játékosok - természetesen a korábbi ígéreteknek megfelelően teljesen ingyenesen. Fontos kiemelni, hogy Kate Bishop és Sólyomszem két teljesen külön karakter lesz, eltérős képességeket kapnak (Kate például az alábbi előzetes alapján teleportálni is tud), tehát nem csak egy új skinről van szó. 

Bishop kisasszonyhoz persze saját sztoriszál kapcsolódik (ez a Taking AIM nevezetű Operation lesz), aki szorosan összefügg Sólyomszem novemberben érkező történetével. Az új DLC karakter kapcsán közzétett előzetes láttán ez nem is annyira meglepő. 

A Marvel's Avengerst a Deluxe Edition tulajdonosai már most is pörgethetik, de az alapjáték csak pénteken, szeptember 4-én jelenik meg PC-re, Google Stadiára, PS4-re és Xbox One-ra. Később PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadás is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)