Hirdetés

Ezúttal egy point & click kalandot húzhattok be ingyen, de siessetek!

|

Megjelent a készítők új játéka, a Whispers of a Machine, ennek örömére ingyen adják az előző címüket.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Clifftop Games legújabb játék, a Whispers of a Machine, amelyben egy kibernetikusan fejlesztett detektívnőt irányítva nyomozhatunk gyilkosságok után egy olyan világban, ahol a mesterséges intelligencia illegálisnak számít. Erről a következő GameStar magazinban olvashattok tesztet, most viszont a készítők előző projektjével kapcsolatban van egy remek hírünk.

Hirdetés

Átmenetileg ugyanis ingyenesen elérhetővé tették Steamen a Kathy Rain névre keresztelt, point & click nyomozós kalandjukat, amelyben a címszereplő újságírónővel kell nyomoznunk a rejtélyes körülmények között elhunyt nagyapja után. Nézzétek meg az alábbi trailert és ha kedvet kaptatok hozzá, rohanjatok a játék adatlapjára behúzni a játékot, ugyanis május 7, azaz ma este 19:00-ig él a lehetőség. Ha sikerült bezsákolni, örökre megtarthatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)