Hirdetés

Nem kell papot hívni, csupán karbantartás miatt áll le a Sony Entertainment Network

|

Újra sötétségbe borul a frissen átkeresztelt PSN, de aggodalomra semmi ok, a leállás a javunkat szolgálja.

Hirdetés

Újra takarítás lesz a Sony háza táján. A szokásos apró-cseprő helyett, azonban most egy év eleji nagytakarításra számítunk, ugyanis a karbantartás idejéig nem lehet majd hozzáférni sem a Playstation Store-hoz, sem a Playstation Home-hoz, sem a fiókunkhoz és az online játék nélkülözését is el kell viselnünk.

A kátyúzás várhatóan magyar idő szerint 16:00-tól 6:00-ig tart majd, így az éjszakai játékosok jobb, ha találnak valami jó kis offline játékot a "PSN áramszünet" idejére, esetleg keresnek valami jó kis filmet, vagy felkapják a éjjeliszekrényen heverő kézi konzoljukat. Azonban véletlenül se felejtsük el, hogy a karbantartás után - március 2-án - startol a magyar Playstation Store!

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation Vita Sony PSP
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)