Hirdetés

Kavarás a Mass Effect megjelenése körül

|

Több forrásból érkező, meg nem erősített megjelenési dátumok keringenek a Bioware Xbox 360-as RPG-jéről.

Hirdetés

A játék több oldal által is június 22.-ére datált, ám a Microsoft még eléggé hallgatag ebben a kérdéskörben. Az olasz illetőségű Spazio Games oldala közölte először az infót, miszerint június 22.-e lenne az európai, míg július 5. lenne az amerikai kifutás dátuma. Más európai oldalak ezt megerősítették, ám a Microsoft nem nyilatkozott az ügyben. A közelgő megjelenési dátumot látszik alátámasztani, hogy a játék honlapján elkezdtek tetemes számmal megjelenni médiák a játékból. Ez tetézi az is, hogy a Bioware társtulaja Ray Muzyka a IGN-nek azt nyilatkozta, bizony a játék nem lesz kint már az idei megkurtított E3-on, hiszen addigra már kint lesz a polcokon. A Bioware egyébként nem kevesebbre vállakozik a játékkal, mint összes rpgjével, azaz forradalmasítani az rpgk világát. Az rpg fanokkal együtt csak remélhetjük, hogy ez az alkotás egyszer pc-re is eljön közénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)