Hirdetés

Keddi bulvár: konzol miatt fojtogatta a nővérét

|

A meggondolatlan lánytestvér egy eldugott konzol miatt kapott légszomjat (kis segítséggel).

Hirdetés

Ahogyan a mondás is tartja, ahány nép, annyi szokás. Míg a  mi kultúránkban emberek két liter kannás bor, vagy egy szál elgörbült Szofi miatt is képesek megbicskázni egymást, addig a japánoknál ilyen jellegű balhék a konzolok miatt törnek ki. A Sankei News szerint augusztus 28-án, délután fél három körül egy Takasaki nevű japán városban T. Takabayashit letartóztatták, mert megpróbálta megölni idősebb lánytestvérét. A lap egészen konkrétan így fogalmaz. " 同署の調べでは、高林容疑者は28日午後2時半ごろ、同所の自宅で「殺してやる」などと言いながら姉で無職の女性(35)の首を素手で絞めて殺害しようとした疑い。女性は首に軽傷を負った。" Mivel a PC World-től egyik kollégánk igen jól beszéli az ázsiai nyelveket, így nem maradt titok számunkra (és most már számotokra sem), hogy a 32 éves férfi a "Megöllek!" tőmondattal rontott 35 éves nővérére, hogy ezt követően azonnal a nő torkára fonja ujjait (méghozzá dulván).

Mint kiderült, a perpatvar oka az a konzol volt (pontos típust nem tudni), melyet a férfi el szeretett volna adni, de testvére elpakolta azt, így ő nem találta, mikor eljött az ideje az üzletnek. Az áldozat végül megmenekült, és a nyakán elszenvedett kisebb sérülésekkel megúszta az esetet. A japán hírforrás kiemeli, hogy mindkét személy munkanélküli. Valamiért nagyon szeretik arrafelé megosztani a közönséggel, hogy mely bűnözők munkanélküliek, részmunkaidőben dolgozók, vagy jómunkásemberek. Fojtogatni rossz dolog, ti se tegyétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)