Hirdetés

Keddi elmebetegség: szimulátoros kabin a fogékonyaknak

|

Aki szeretné kizárni a külvilágot, és úgy megélni a szimulátorozás élményét, annak itt egy alternatíva.

Hirdetés

A Stock Car Racing Simulator összeállítása a lehető legközelebb próbálja hozni a versenyzés élményét, mivel a kabin mozgó platformon van elhelyezve. Ezen a platformon a fülke jobbra-balra, előre-hátra, és fel-le is mozog, természetesen mindezek kombinálásával.

Ezzel modellezi le a verseny közben tapasztalható erőhatásokat, és próbálja megteremteni az autentikus versenyélményt, sőt a kerékcserekor tapasztalható féloldalas emelést is. Odabent a kormány ugyanolyan anyagból és felépítéssel van kiképezve, mint a valódi Stock Car versenyautókban, a paddle-shift lehetőségével. Az alumínium pedálok szintén a valódi autókéra hajaznak, a beépített 5.1 hangrendszer pedig a hihető hanghatások érdekében szólal meg.

Az előre telepített ARCA Sim Racing segítségével a játékos 21 legendás versenypályán nyomhatja a pedált, miközben a 22 hüvelykes kijelzőn bámulja az eseményeket. Felmerül a kérdés, hogy mennyibe kerül? Nos, először azt hittem, hogy rosszul látok, de ez bizony 60.000 dollár! Szerintetek van értelme?

F1 2011 F1 2011

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)