Hirdetés

Kedvenc játékhőseink hangjai

|

Gondolkodtatok már azon, hogy vajon hogy nézhetnek ki kedvenc játékkaraktereink szinkronszínészei? Itt egy összeállítás.

Hirdetés

Érdekes élmény, amikor egy játék szereplőjének hangjához sikerül valódi arcot társítani. Az esetek többségében ugyanis a szinkronszínész(nő) kinézete olyan mértékben elüt virtuális megfelelőjétől, hogy hosszú pillanatokig hihetetlennek tűnik a párosítás.

Ezen a linken egy összeállítást láthattok karakterekről és hangjuk kölcsönzőiről, és bizony nem egy meglepő akad közöttük. A képeket érdemes nézni, a kísérő szöveg sajnos tartalmatlan, humortalan fröcsögés.

A lenti képen pedig példának kiragadva Marcus Fenix a Gears of War-ból, és hangja, John Dimaggio (mellesleg Bender a Futuramában).

Update: a kommentekből úgy látom, hogy sokan nem vették észre: van második oldal, pl Sam Fisher és Solid Snake hangjával is. Szóval előre a lapozással :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)