Hirdetés

Kedves olvasó! Olvass el!!

|

Talán már többen rájöttetek, hogy a honlapon található letöltés linkek nem éppen azt produkálják, amit elvárhatnátok tőlük. Ennek egy igen egyszerű oka van, mégpedig az, hogy az FTP szerverünk merevlemeze nemes egyszerűséggel megadta magát, és elpusztult...béke poraira. Így aztán sajna, január elejéig nem nagyon tudunk új letöltéseket adni, hiszen sajna, nincs hova feltölteni. Már úton van az új, nagyobb, gyorsabb, szebb háttértár, ezért csak arra kérnénk titeket, hogy egy csöppet tartsatok ki. Amint lehet, visszamenőleg is pótoljuk az eltűnt dolgokat, de sajna nem tudjuk, hogy pontosan mennyi adat merült teljesen feledésbe. Reméljük ez a technikai malőr nem riaszt el titeket oldalunktól, és hasonlóképpen ellátogattok ide minden nap! Megértéseteket köszönjük!

GameStar Team

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)