Hirdetés

Keep Talking and Nobody Explodes - jövő héttől VR nélkül is játszhatjuk PS4-en

|

PC-n régóta él a lehetőség, most a konzolosok is megkapják.

Hirdetés

Az egyik legszórakoztatóbb kooperatív játék a Keep Talking and Nobody Explodes, melyben az egyik játékos egy bombát hatástalanít, a másik (vagy a többiek) pedig instrukciókat ad(nak) hozzá.

Hirdetés

A PlayStation VR tökéletes eszköz ehhez, ugyanis fontos, hogy a segítők a bombát ne lássák. Míg a VR-t viselő játékos a szerkezetet nézheti és piszkálhatja, a közönség a tévén látja az instrukciókat.

Augusztus 16-ától viszont nem kell PSVR a játékhoz. A VR nélküli módban a bomba a tévén jelenik meg, míg a szakértőknek (akik optimális esetben a képernyőnek háttal ülnek) a kézikönyvet le kell tölteni mobilra, táblagépre, laptopra, vagy ki kell nyomtatni.

Nem különálló játék érkezik, hanem egy frissítés a VR-oshoz, így akinek az megvan, ingyen megkapja az új módot. Ha jó partijátékot akartok, ezt húzzátok be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)